DEN AMERIKANSKE HæREN AVSLøRER NY GENERASJON KAMPKJøRETøY BRADLEY

M2A4E1 Bradley. Kilde og bilder: US Army

Den amerikanske hæren presenterte varianten M2A4E1 Bradley på Reservecentret i Saco, Maine.

+ Se videoen av nye M2A4E1 Bradley

M2A4E1 Bradley utmerker seg som den mest avanserte versjonen, med en rekke forbedringer som er ment å styrke dens defensive evner. Nøkkelen blant disse oppgraderingene er integreringen av det aktive beskyttelsessystemet Iron Fist Light (IFL), designet for å effektivt bekjempe panserbekjempelses-trusler.

+ Kvinne rømmer fra en bilbergingsbil på en parkeringsplass i en uvanlig video

+ Video viser kampkjøretøyet Bradley ødelegge Russlands mest avanserte tank

Iron Fist Light-systemet er et svært viktig tillegg som gir Bradley midler til å forsvare seg mot ulike trusler, inkludert rakettavfyrte granater, i ulike miljøer fra åpne områder til tett befolkede urbane områder. Mekanismen involverer å skyte en eksplosiv ladning mot truslene og detonere den for å skape en trykkbølge som enten avbryter eller omdirigerer trusselen bort fra den beskyttede plattformen.

Iron Fist Light-systemet

En merkbar funksjon ved Iron Fist Light-systemet er dets drivstoffbeholder, som minimerer kollaterale skader, reduserer fragmenteringen, øker sikkerheten for nærliggende personell, men som også hjelper til med å beskytte kritisk infrastruktur under kampoperasjoner.

I tillegg til Iron Fist Light-systemet inkorporerer M2A4E1 Bradley andre forbedringer, som forbedret høyoppløselig infrarødt syn og en miljøkontrollenhet.

Ifølge en uttalelse fra Ground Combat Systems Executive Office of the Program har hæren fått finansiering for å skaffe M2A4E1 for hver Bradley som er donert til Ukraina.

+ Klikk her for å se flere videoer relatert til krigen i Ukraina

Kilde og bilder: US Army. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-05-02T13:08:29Z dg43tfdfdgfd