FORELDRENE TIL MADELEINE MCCANN LEGGER UT EN FORSTYRRENDE POST På 17-åRSDAGEN FOR HENNES FORSVINNING

Kate og Gerry McCann, foreldrene til Madeleine McCann, har publisert en forstyrrende oppdatering på 17-årsdagen for hennes forsvinning.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

For å markere 17-årsdagen for hennes forsvinning, delte Kate og Gerry en forstyrrende post på sosiale medier. “Det er 17 år siden Madeleine ble tatt fra oss. Det er vanskelig å si dette tallet uten å riste på hodet i vantro,” står det i bildeteksten til posten.

“Selv om vi er heldige på mange måter og nå kan leve et relativt normalt og hyggelig liv, er ‘å leve i limbo’ fortsatt veldig forstyrrende. Og fraværet gjør fortsatt vondt. Støtten deres fortsetter å oppmuntre oss og styrke vår styrke til å fortsette.”

“Vi vet at kjærligheten og håpet for Madeleine og ønsket om å finne henne, selv etter så mange år, fortsetter, og vi er virkelig takknemlige for det. Takk igjen for at dere husker Madeleine og alle de savnede barna,” la foreldrene til Madeleine til.

Madeleine var bare tre år da hun forsvant tragisk under en ferie med familien i Praia da Luz i byen Lagos, Portugal, den 3. mai 2007, og siden da har det vært flere dokumentarer om Madeleine, etterfulgt av globale kampanjer for å finne henne.

Det er allerede brukt over 13 millioner pund på etterforskningen av Madeleine-saken, som nå ville ha vært 20 år gammel, og det ble nylig avslørt at ytterligere 192 000 pund ble tildelt av Innenriksdepartementet for Scotland Yards etterforskning av hennes forsvinning.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Foreldrene til Madeleine McCann legger ut en forstyrrende post på 17-årsdagen for hennes forsvinning appeared first on Instafamosos.

2024-05-06T18:19:33Z dg43tfdfdgfd