IMPONERENDE VIDEO VISER EN JAGUAR I EN DøDELIG KAMP MED EN SLANGE OG EN ALLIGATOR

Den imponerende videoen som viser en dødelig duell mellom en jaguar og en slange og en alligator lar internettbrukere forbløffet!

+ Klikk her og sjekk ut videoen

I bildeteksten delte brukeren @korkukonagi noen interessante detaljer om jaguarens jaktferdigheter. “Jaguarene er stille og forsiktige under jakten, da de overrasker byttet sitt,” sa han.

Han nevnte også at jaguarene er gode svømmere og kan jakte i akvatiske miljøer, noen ganger dykke ned i vannet og fange fisk eller andre vannlevende dyr, som var tilfellet med slangen og alligatoren som ble angrepet av jaguaren i videoen.

Klippet, delt i slutten av mars på Instagram, har allerede fått over 14 millioner visninger, sammen med over 430 tusen likerklikk og tusenvis av kommentarer fra internettbrukere som ble imponert av scenen.

+ Morsom video: Liten hund blir ekstremt sint når eieren går alene

“Brasils mest fryktede rovdyr,” sa en Instagram-bruker. “Mannen hadde hjemmebane og tapte likevel,” spøkte en annen. “Å, Gud, denne klimaksscenen var mye bedre enn noen film kunne [lage],” kommenterte en tredje internettbruker.

Ifølge eksperter har jaguaren, også kjent som amerikansk jaguar (Panthera onca), den kraftigste kjeven blant kattedyr og er det største kattedyret på det amerikanske kontinentet, ifølge NGO Pró-Carnívoros.

Jaguarens bitt er så kraftig at ikke engang alligatorens rustning kan motstå det, og krypdyret blir et lett bytte for kattedyret. Derfor er det ikke overraskende at jaguaren vant den skremmende kampen som ble fanget på videoen.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

2024-04-26T16:06:08Z dg43tfdfdgfd