“JEG AKSEPTERTE CELLULITTENE MINE OG FIKK FLERE TILNæRMELSER På NETTET”, ERKLæRER INFLUENCER SOM FORSVARER EKTE KROPPER I SOSIALE MEDIER

Luana Kazaki. Instagram @luanakazaki_

Influenceren Luana Kazaki er en forkjemper for ekte kropper på sosiale medier, og hun har uttalt at hun er imot kosmetiske operasjoner for estetiske formål og oppfordrer andre kvinner til å ha et kjærlig blikk på sine egne kropper.

+ Klikk her for å se noen videoer av Luana Kazaki

Med 805 tusen følgere på Instagram fortsetter hun å poste bilder uten filtre eller noen redigering på profilen sin.

+ Til syvende og sist, er avocado bra for vekttap?

“Jeg sier alltid at vi må verdsette oss selv, å elske kroppen vår er viktig. Vi kvinner må forstå hvem vi er og lære å like det vi ser i speilet er et viktig skritt å ta”, sier hun.

Hun sier at hun ikke har hatt mange problemer med sitt eget bilde, men har merket hvordan det påvirker andre kvinner. “Jeg omgås andre kvinner daglig og vet hvordan det å være over eller under vekt, ha noen ufullkommenheter her og der, kan skade deres selvtillit. Det er derfor jeg alltid prøver å hjelpe på best mulig måte”, forklarer hun.

Luana avslører også at etter å ha offentlig akseptert sine cellulitter, begynte hun å motta flere tilnærmelser på sine sosiale medier. “Det eneste jeg gjorde var å vise frem kroppen min slik den er. Jeg begynte å legge ut bilder uten frykt, uten å prøve å skjule humpene fra en bestemt vinkel. Etter det begynte jeg å få mye flere tilnærmelser i kommentarfeltet og også i private meldinger”, forteller influenceren.

Kazaki sier at menn har begynt å legge mer merke til henne og likte det de så: “Hver dag er det noen nye som komplimenterer meg og understreker hvor mye de liker kroppen min, som er en ekte kropp”, sier hun.

Luana fremhevet noen meldinger hun har mottatt på sin Instagram-profil: “Fortsett å poste slik, dine fans setter pris på det”, sa en følger da han så influencerens naturlige bilder; “En flott kvinne på alle måter og jeg vil si jeg foretrekker bildene slik uten redigering”, kommenterte en annen; “Med eller uten ufullkommenheter, du er vakker”; “Uten noen feil, din vakre, fantastiske kropp”; “Dine ‘ufullkommenheter’ er perfekte!!!!”, sa andre følgere.

Foto og video: Instagram @luanakazaki_. Dette innholdet er skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post “Jeg aksepterte cellulittene mine og fikk flere tilnærmelser på nettet”, erklærer influencer som forsvarer ekte kropper i sosiale medier appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T22:31:07Z dg43tfdfdgfd