MORSOM VIDEO: LITEN HUND BLIR EKSTREMT SINT NåR EIEREN GåR ALENE

Den morsomme videoen av en liten valp som blir ekstremt sint når eieren går alene fra hjemmet, får internettbrukere til å bryte ut i latter!

+ Klikk her og sjekk ut videoen

Klippet, delt på Instagram, viser en Jack Russell Terrier-valp som ser sin eier forlate hjemmet. Så snart han lukker døren, blir valpen ekstremt sint og begynner å angripe skoene nær inngangen.

Den morsomme videoen, postet for noen dager siden, har allerede fått over 5,4 millioner visninger, sammen med over 114 tusen likerklikk og tusenvis av kommentarer fra internettbrukere som koste seg med den sinte valpen.

+ Japansk katt i merkelig posisjon inspirerer memes og blir internettstjerne

“Djevelen kommer ut så snart døren lukkes,” spøkte en Instagram-bruker. “Denne hunden har sinneproblemer,” sa en annen. “Hunden er dramatisk,” bemerket en tredje internettbruker. “Hunden har et raseriutbrudd som et forlatt barn,” skrev enda en.

Ifølge American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), hvis hunden din viser angstfullt eller aggressivt atferd når den blir etterlatt alene som valpen i videoen, skyldes det at den er opprørt og prøver å håndtere stress.

Denne tilstanden, kjent som separasjonsangst, utløses når hunder blir opprørte på grunn av separasjonen fra omsorgspersonene sine. Hvis kjæledyrets angst er veldig intens, kan det være lurt å kontakte en spesialist innen hundeadferd for å behandle symptomene.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

2024-04-26T15:50:54Z dg43tfdfdgfd