Nå KAN DU SENDE BILDER I HøY KVALITET MED MESSENGER

Dette er godt nytt for deg som bruker Messenger. Meldingstjenesten fra Meta får nemlig en rekke nye og svært nyttige funksjoner.

For det første kan du sende betydelig større filer enn før. Du kan også opprette et fotoalbum og dele det med venner.

Den beste nyheten er imidlertid muligheten til å sende høyoppløste bilder. Dette har lenge vært et ønske fra brukere av Messenger-appen.

LES OGSÅ: Fem gode tips til Facebook Messenger

Send HD-bilder i Messenger

Det er både raskt og enkelt sende bilder til familie og venner via Messenger, men det er langt fra den beste måten å gjøre det på.

Facebooks Messenger-verktøy komprimerer nemlig bildene når du sender dem, noe som reduserer bildekvaliteten, men dette endres nå.

Med den nye oppdateringen blir det nemlig mulig å sende bilder i HD-kvalitet via Messenger.

Bilder du sender i Messenger blir skarpere og fargene mer levende, hvis du velger å aktivere HD.

LES OGSÅ: Derfor krypterer Facebook meldinger i Messenger

Store filer og delte album

I Messenger har det hittil bare vært mulig å sende filer på maksimalt 25 MB, men dette økes, slik at du fra nå av kan sende filer på opptil 100 MB.

Dette henger trolig sammen med muligheten til å sende mediefiler i HD-kvalitet, ettersom høyoppløste bilder og videoer tar mer plass.

Du kan også opprette et fotoalbum og dele det med venner i en Messenger-samtale. I det delte albumet kan alle legge bilder og videoer som for eksempel er tatt på et arrangement dere har vært på.

De nye funksjonene lanseres nå. Har du ennå ikke mottatt dem, må du imidlertid smøre deg med tålmodighet. Det kan ta flere uker før funksjonene er klare for alle brukere.

LES OGSÅ: Derfor bør du betale for Facebook-kontoen

Les mer: Abonner og få de beste programmer gratis til kun kroner 29‚–!

2024-04-23T14:05:19Z dg43tfdfdgfd