TIKTOKER GåR VIRALT ETTER å HA AVSLøRT AT HAN GIKK GLIPP AV EN JOBBMULIGHET På GRUNN AV TATOVERINGENE SINE: “Så IRRITERENDE”

Ash Putnam har skapt debatt på internett etter å ha delt en video der han forteller at han gikk glipp av en jobbmulighet på grunn av tatoveringene sine.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

I en video som allerede har fått over 8 millioner visninger, fortalte 23 år gamle Putnam at han hadde søkt på en jobb hos en detaljhandler, men hadde mottatt en automatisk e-post som sa at han ikke ville bli vurdert for stillingen, uten at selskapet forklarte hvorfor.

Med følelsen av at tatoveringene hans, som skallen med horn på nakken hans, spilte en viktig rolle i denne beslutningen, sa Putnam at han gikk til butikken for å konfrontere dem om hvorfor de ikke tilbød ham jobben.

“Å, du har rett og slett ikke nok erfaring”, rapporterte Putnam å ha hørt fra sjefen. “Jeg spurte henne om det var på grunn av tatoveringene mine, selvfølgelig fordi jeg vet at mange steder ikke liker tatoveringer,” sa han.

Sjefen skal ha fortalt Putnam at dette “ikke var grunnen”, men den unge kvinnen følte at “dette er ikke sant”. I klippet stilte hun også spørsmålet om hvordan en ung person uten erfaring “skulle få jobb” i disse startposisjonene.

“Så unge kan rett og slett ikke få jobb fordi de ikke har jobbet nok? Så, som, vil de nekte en jobb til en 16-åring fordi han ikke har nok yrkeserfaring?”, sa hun.

“Jeg synes bare det er noe som må diskuteres. Det er så irriterende. Jeg hater at tatoveringene mine er en avgjørende faktor for om jeg får jobb eller ikke. Bare fordi jeg har tatoveringer, betyr ikke det at jeg ikke vil være en god ansatt,” la Putnam til.

I et intervju med Daily Star fortalte Putnam, som har sataniske bilder tatovert på kroppen sin, som en geit med et pentagram på brystet og en Leviathan-kors på hånden, at han tjener til livets opphold som sjåfør for Uber Eats og tjener ekstra inntekt gjennom sin TikTok-profil og OF-konto.

Denne innholdet ble skapt med hjelp av AI.

The post Tiktoker går viralt etter å ha avslørt at han gikk glipp av en jobbmulighet på grunn av tatoveringene sine: “Så irriterende” appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T14:45:09Z dg43tfdfdgfd