TIKTOKER TULEE VIRAALIKSI PALJASTETTUAAN MENETTäNEENSä TYöMAHDOLLISUUDEN TATUOINTIENSA VUOKSI: “NIIN äRSYTTäVää”

Ash Putnam on herättänyt keskustelua Internetissä jaettuaan videon, jossa hän kertoo menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Yli 8 miljoonaa kertaa katsotussa videossa 23-vuotias Putnam kertoi hakenneensa työtä vähittäiskaupassa, mutta oli saanut automaattisen sähköpostin, jossa kerrottiin ettei häntä harkittaisi tehtävään ilman että yritys selitti syytä.

Tunne siitä, että hänen tatuointinsa, kuten kallo sarvilla hänen kaulassaan, olivat tärkeässä roolissa tässä päätöksessä, Putnam kertoi menneensä liikkeeseen konfrontoidakseen heitä siitä, miksi he eivät tarjonneet hänelle työtä.

“Ah, sinulla ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kokemusta”, Putnam kertoi kuulleensa päälliköltä. “Kysyin häneltä, oliko se johtunut tatuoinneistani, tietysti koska tiedän, että monissa paikoissa ei pidetä tatuoinneista,” hän sanoi.

Päällikön oli kerrottu sanoneen Putnamille, että tämä “ei ollut syy”, mutta nuori nainen tunsi, että “tämä ei ole totta”. Videossa hän myös kysyi, miten nuori henkilö ilman kokemusta “voisi saada työtä” näissä alkuaseman tehtävissä.

“Joten nuoret eivät yksinkertaisesti voi saada työtä koska he eivät ole työskennelleet tarpeeksi? Joten, kuin, kieltäytyvätkö he antamasta työtä 16-vuotiaalle koska hänellä ei ole tarpeeksi työkokemusta?” hän sanoi.

“Ajattelen vain, että tämä on jotain, mistä pitäisi keskustella. Se on niin ärsyttävää. Vihaan sitä, että tatuointini ovat ratkaiseva tekijä siinä, saanko työn vai en. Vain koska minulla on tatuointeja, se ei tarkoita, ettenkö olisi hyvä työntekijä”, lisäsi Putnam.

Haastattelussa Daily Starille Putnam, jolla on ruumiissaan saatanallisia kuvia, kuten vuohi pentagrammilla rinnassa ja Leviatanin risti kädessä, kertoi ansaitsevansa elantonsa Uber Eats -kuljettajana ja ansaitsevansa lisätuloja TikTok-profiilinsa ja OF-tilinsä kautta.

Tämä sisältö luotiin tekoälyn avulla.

The post Tiktoker tulee viraaliksi paljastettuaan menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi: “Niin ärsyttävää” appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T14:44:58Z dg43tfdfdgfd