TSJETSJENIAS APTI ALAUDINOV LOVER å øDELEGGE NATO INNEN 2030

Den russiske generalen Apti Alaudinov, som er kommandant for de tsjetsjenske styrkene som kjemper i Ukraina, har gitt et løfte om at Tsjetsjenia vil ødelegge Nato innen 2030.

Uttalelsen kom i et TV-intervju med «60 Minutes» på kanalen Russia-1, skriver Newsweek.

Her kan du lese mer om Ukraina-krigen!

Anton Geraschenko, en tidligere rådgiver av Ukrainas innenriksminister, har delt et klipp av intervjuet på X.

Russland vil vinne i denne militæroperasjonen og på alle andre slagmarker. Ja, vi kommer til å måtte jobbe hardt til 2029-2030, men jeg kan forsikre deg om at resultatet av denne spesialoperasjonen vil bli at Nato ikke lenger eksisterer i den formen det gjør i dag, sier Alaudinov, ifølge Geraschenko.

Ifølge Alaudinov vil «flesteparten av Nato-landene, som i dag løper etter USA som hunder, knele for Russland og spørre om å bli en del av deres koalisjon».

Se video: Ukraina: Satt fyr på russisk drivstoff

Kadyrovs etterfølger?

Apti Alaudinov anses per dags dato som Tsjetsjenias nest øverste leder. Han har ledet den tsjetsjenske spesialstyrken Akhmat da de deltok i de brutale kampene i ukrainske Bakhmut, og skal inneha tittelen som både «Helt av Den russiske føderasjonen» og «Helt av den Tsjetsjenske republikk».

16. april undertegnet Vladimir Putin en ordre som utnevnte Alaudinov til stillingen som nestleder for hoveddirektoratet for militær-politisk arbeid i det russiske forsvarsdepartementet.

Flere peker på ham som Kadyrovs erstatter.

Kadyrov skal være syk

Den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov (47) skal ha blitt diagnostisert med bukspyttkjertelnekrose, en tilstand som oppstår når celler i bukspyttkjertelen blir ødelagt og dør ved at bukspyttet ødelegger kjertelen.

Ifølge SNL vil dette kunne utløse en alvorlig akutt bukspyttkjertelbetennelse, som igjen vil resultere i en livstruende tilstand med svikt i kroppens sentrale funksjoner.

2024-04-26T17:42:18Z dg43tfdfdgfd