VIDEO: TO HELIKOPTRE FRA MALAYSIAS KONGELIGE MARINE KOLLIDERER I LUFTEN

To helikoptre operert av Malaysias kongelige marine kolliderte i dag under en øvelse for den årlige flåteparaden over byen Lumut, noe som førte til dødsfall for alle 10 besetningsmedlemmer.

+ Klikk her for å se videoen

Flyene som var involvert i ulykken var en AgustaWestland AW139HOM (M503-3) og en AS550 Fennec (M502-6), som krasjet nær en stadion med hesteveddeløpsbane i byen.

+ Video: Drone angriper 4×4-kjøretøy med russiske tjenestemenn i Ukraina

Begge helikoptrene var en del av en begrenset flåte på bare 15 fly som ble operert av Malaysias kongelige marine.

Redningsteam ble umiddelbart sendt til stedet, men bekreftet dessverre at det ikke var noen overlevende. Området rundt stadionen ble sperret av for å tillate undersøkelser av ulykkens årsak. Militære og lokale myndigheter har allerede startet en detaljert undersøkelse for å fastslå omstendighetene som førte til den dødelige kollisjonen.

Flåteparaden, en årlig demonstrasjon av flåtens evner og enhet, er midlertidig suspendert mens familiene til ofrene blir informert og sikkerhetsprosedyrene blir grundig gjennomgått.

Malaysias kongelige marine uttrykte sin kondolanse til familiene til besetningsmedlemmene som mistet livet, og lovet full åpenhet i de pågående undersøkelsene.

Video: Reproduksjon Twitter @sentdefender. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonsteamet.

2024-04-23T13:03:07Z dg43tfdfdgfd