VíDEO VISER INTERIøRET AV EN FABRIKK FOR PANSREDE KJøRETøYER T-80

Russlands forsvarsminister, hærgeneral Sergei Shoigu, gjennomførte et offisielt besøk på Omsktransmash-fabrikken i byen Omsk. Under den kalde krigen var fabrikken hovedsakelig kjent i Vesten for produksjonen av pansrede kjøretøyer som T-80-stridsvognen.

+ Klikk her for å se videoen

En video utgitt av forsvarsdepartementet viser detaljer om fabrikkens nåværende drift, som nå fokuserer på produksjonen av den oppgraderte modellen av stridsvognen T-80BVM. Disse kjøretøyene er utstyrt med det moderne kamuflasjekomplekset “Cape” og en beskyttelseshjelm direkte på monteringslinjen. I tillegg forlater alle produserte stridsvogner fabrikken med en ekstra tårnbeskyttelsesmodul, noe som gir økt sikkerhet og stridskapasitet.

+ Videoen viser nedskytningen av det russiske bombeflyet Tu-22M3 i sørvest-Russland

Under besøket ble ministeren informert om at neste parti med pansrede kjøretøyer er klare til å sendes til troppene. Disse stridsvognene ble lastet på jernbaneplattformer og er klare til å sendes til spesialoperasjonsområdet, noe som understreker effektiviteten og hurtigheten i produksjons- og leveranseprosessen.

Sergei Shoigu ble også informert om den betydelige økningen i produksjonen av tunge rakettkunstillerisystemer TOS-1A “Solntsepek”, som har økt med 2,5 ganger det siste året. Denne økningen ble muliggjort gjennom utvidelse av produksjonskapasiteten, overgang til kontinuerlig toskiftsarbeid og økning av antall ansatte.

Aby zapewnić, że fabryka nadal będzie dysponować wysoce wykwalifikowanym personelem, Omsktransmash prowadzi Centrum Szkolenia i Doskonalenia Personelu. Centrum to odpowiedzialne jest za szkolenie i przekwalifikowanie pracowników w najbardziej poszukiwanych zawodach w branży. Od 2023 roku liczba pracowników fabryki wzrosła o ponad 1200 osób, z czego 533 zostało przeszkolonych w ostatnim roku w kluczowych programach szkoleniowych.

Źródło i zdjęcia: Ministerstwo Obrony Rosji. Treść została utworzona przy użyciu sztucznej inteligencji i została przejrzana przez redakcję.

2024-04-19T14:12:47Z dg43tfdfdgfd