KVINNE TOK MED LIK På TAXITUR FøR ANGIVELIG SVINDELFORSøK I BANKEN

Kvinnen trillet den noe bleke mannen i rullestol opp til skranken i banken, og skal ha fortalt de ansatte at mannen skulle signere på at han ville være medlåntaker for kvinnen.

Ansatte i banken skal ha stusset på mannen i rullestol sin fremtoning og utseende og skal ha begynt å filme hendelsen.

De ansatte i banken skal til slutt ha blitt så forstyrret over situasjonen og tilstanden til mannen at de ringte politiet, skriver The Daily Star.

Politiet skal raskt ha kommet til stedet og skal ha arrestert kvinnen som kan bli siktet for tyveri, bedrageri, underslag og likskjending.

Se video: Verdens verste parkering?

Fikk sitte i passasjersetet

Nå viser oppdaget kameraovervåkning at kvinnen skal ha tatt taxi med liket til sin angivelige «onkel», skriver New York Post. Den døde mannen som kvinnen fortalte var sin onkel skal ha fått sitte i passasjersetet ved siden av taxisjåføren.

Overvåkningsvideoen viser at når taxien ankommer banken triller kvinnen rullestolen ved siden av bilen og at hun deretter får hjelp til å plassere liket i rullestolen, der det blir sittende henslengt med hodet hengende til side.

Mens situasjonen utspiller seg stopper tilsynelatende en forbipasserende for å høre om alt er i orden, men etter en utveksling skal han ha fortsatt videre.

Obduksjon av mannen som kvinnen trillet inn i banken viser at han skal ha dødd tirsdag av «aspirasjon og hjertesvikt». En annen overvåkningsvideo viser kvinnen ta med mannen til legevakten, mannen skal da ha vært i live.

Siktet

Kvinnen er arrestert og står overfor siktelser som bedrageri og likskjending. Kvinnens forsvarer hevder at hun har psykiske problemer og skal ha hatt et mentalt sammenbrudd.

– Hun gjennomgår psykologisk behandling og tar medisiner. Jeg tror hun hadde et sammenbrudd i det øyeblikket på grunn av medisinene. Hun virket synlig forstyrret, sier kvinnens advokat i en uttalelse.

I den opprinnelige videoen der kvinnen triller den avdøde mannen inn i banken, snakker hun til liket og forsøker å få han til å holde en penn for å signere dokumenter.

– Hører du etter, onkel? Du må signere. Hvis du ikke signerer, er det ikke mulig, for jeg kan ikke signere for deg, sier kvinnen i videoen, og forsøker å putte en penn mellom fingrene hans og ber han om å holde den, sa kvinnen.

– Det er sånn han er. Han sier ingenting. Vil du dra til sykehuset igjen, onkel, fortsatte kvinnen.

2024-04-19T20:38:23Z dg43tfdfdgfd