FIKK POLITIET På DøRA TRE DAGER På RAD: – VELKOMMEN TIL NORD-KOREA

Fikk politiet på døra tre dager på rad: – Velkommen til Nord-Korea

Den tidligere Premier League-stjernen har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for det han legger ut på X, tidligere Twitter.

Der har han blant annet kommet med noen oppsiktsvekkende meldinger om kvinnelige fotballeksperter. Nå hevder Barton at noen av meldingene han har lagt ut har ført til at han har fått besøk av politiet.

– Jeg har fått besøk fire ganger på tre dager av Cheshire Police. De har bedt om et frivillig intervju om noe jeg har tvitret, skriver Barton på X.

Den tidligere Manchester City-spilleren skriver at politiet blant annet har møtt opp og banket på døra hans klokken 21.30 på kvelden mens barna hans lå og sov.

Les også: Jobber med Premier League: – Det er ikke trygt

– Velkommen til Nord-Korea

Barton skriver videre at han har gitt politiet informasjon, men han er tydelig på at han ikke liker at politiet bruker så mye tid på han.

– Enten er det rot eller et forsøk på å skremme meg og familien min. Velkommen til Nord-Korea, skriver 41-åringen på X.

Barton har i en annen melding på X skrevet at politiets ressursbruk på han er «sløsing med skattebetalernes penger når det er utbredt kriminalitet som skal håndteres rett foran nesen deres».

Den tidligere fotballspilleren har som nevnt vakt oppsikt med flere kontroversielle meldinger på X de siste månedene.

Han har spesielt tatt for seg kvinner som jobber i herrefotballen, og han hevder at kvinnelige fotballeksperter «ikke burde snakke med noe autoritet».

TIDLIGERE SPILLER: I løpet av karrieren sin spilte Joey Barton for Manchester City, Newcastle, Queens Park Rangers, Marseille, Burnley og Rangers. Han fikk også én landskamp for England. Foto: Graham Stuart (AFP)

Han har også kommet med flere tirader mot britiske kvinnelige eksperter, som blant andre Eni Aluko og Lucy Ward. 41-åringen har sammenlignet de to med de beryktede seriemorderne Fred og Rose West.

Les også: TV-profilen åpner opp om ukjent fortid i Lyn: – Helt vilt

Svært kontroversiell

Blant Bartons mest kontroversielle kommentarer er påstanden hans om at det er farlig for kvinner å jobbe i herrefotballklubber på grunn av at de «hadde fullverdige affærer og kostet folk ekteskap».

Barton, som også var kontroversiell under tiden som fotballspiller, har også tidligere havnet i trøbbel på grunn av kommentarene sine på X.

Det skjedde etter han innrømmet å sammenligne Aluko med seriemorderen Rose West var «litt hardt», før han i stedet sammenlignet dem hun Josef Stalin og Pol Pot.

Da mottok han et brev fra advokatene til Aluko hvor han ble varslet om at de skal være villige til å saksøke ham.

2024-04-19T12:45:33Z dg43tfdfdgfd